©2019 by FRAM. Proudly created with Wix.com

VÅRE LOKALER

FRAM sine lokaler kan bookes til alt fra møter og workshops, til releasefester, foredrag og middager. Fellesnevneren til alle eventene som blir arrangert på huset er at de fordrer innovasjon og nyskapning. Semesteret våren 2020 vil bære preg av flytting, men lokalene er tilgjengelig for booking som tidligere. 

Fellesrommet og scenerommet

Det som tidligere het fellesrommet har nå blitt til to rom; fellesrommet og scenerommet.

Fellesrommet er hjertet av FRAM sine lokaler. Lokalene er luftige, lyse og åpne, med mål om å skape en kreativ atmosfære. Hyllene og kjøkkenet er designet av arkitektstudenter ved NTNU og resten av lokalet er innredet av studentene som holder til på huset. Rommet inneholder et langbord, en sofa, samt mindre sittegrupper.

Scenerommet har en kapasitet på 120 stående, og 70 sittende, samt stoler til disse. Rommet inneholder også  mindre bord, scene, talerstol, PA-anlegg, profesjonell lyssetting og projektor.  I scenerommet arrangeres det workshops, foredrag, pitchekvelder, releasefester, og mye mer, men til dagligdags er både fellesrommet og scenerommet et åpent arbeidslokale.

Spesifiser gjerne i bookingen om du ønsker å booke scenerommet, fellesrommet eller begge deler.

Store møterom

Det store møterommet på FRAM er det mest bookede rommet. Det egner seg godt til større møter, men kan også fungere som undervisningsrom i små grupper. Rommet har en kapasitet på opptil 16 personer og besitter  prosjektor, lydanlegg,  stoler og bord til bruk. 

PS: Etter flytting kan noe teknisk utstyr mangle. Dette utbedres fortløpende 

Lille møterom

Det lille møterommet ligger i hjørnet på FRAM og har kapasitet på 7 personer. Rommet har en stor flatskjerm med tilhørende lydanlegg.

PS: Etter flytting kan noe teknisk utstyr mangle. Dette utbedres fortløpende.

Medierommet

Medierommet er et grafisk verksted der man kan leke seg med foto, video, lyd, lys og grafisk arbeid. Rommet har en lydisolert boks for lydopptak, white- og greenscreen, mikrofoner til å spille inn podcast, kamera og lysutstyr, samt annet teknisk utstyr for å produsere grafisk materiell. Så har du en startup som trenger bilder av et nytt produktet, eller er medlem i en organisasjon som trenger nye profilbilder, så er det bare å booke medierommet på fram! 

PS: Etter flytting kan noe teknisk utstyr mangle. Dette utbedres fortløpende.