Våre lokaler

FRAM sine lokaler kan bookes til alt fra møter og workshops, til releasefester, foredrag og middager. Fellesnevneren til alle eventene som blir arrangert på huset er at de fordrer innovasjon og nyskapning. Semesteret høsten 2020 vil bære preg av både flytting og korona, men lokalene er tilgjengelig for booking som tidligere.

Fellesrom og scenerom

Det som tidligere het fellesrommet har nå blitt til to rom; fellesrommet og scenerommet.

Fellesrommet er hjertet av FRAM sine lokaler. Lokalene er luftige, lyse og åpne, med mål om å skape en kreativ atmosfære. Hyllene og kjøkkenet er designet av arkitektstudenter ved NTNU og resten av lokalet er innredet av studentene som holder til på huset. Rommet inneholder et langbord, en sofa, samt mindre sittegrupper.

Scenerommet har en kapasitet på 120 stående, og 70 sittende, samt stoler til disse. Rommet inneholder også  mindre bord, scene, talerstol, PA-anlegg, profesjonell lyssetting og projektor.  I scenerommet arrangeres det workshops, foredrag, pitchekvelder, releasefester, og mye mer, men til dagligdags er både fellesrommet og scenerommet et åpent arbeidslokale.

Spesifiser gjerne i bookingen om du ønsker å booke scenerommet, fellesrommet eller begge deler.

DSC06420-HDR

DSC06432-HDR

45 (120)

Store møterom

8 (16)

Det store møterommet på FRAM er det mest bookede rommet. Det egner seg godt til større møter, men kan også fungere som undervisningsrom i små grupper.

 

Rommet har en kapasitet på opptil 16 personer og besitter  prosjektor, lydanlegg,  stoler og bord til bruk. PS: Etter flytting kan noe teknisk utstyr mangle. Dette utbedres fortløpende.

DSC06453-HDR

Lille møterom

4 (7)

Det lille møterommet ligger i hjørnet på FRAM og har kapasitet på 7 personer. Rommet har en stor flatskjerm med tilhørende lydanlegg.

 

PS: Etter flytting kan noe teknisk utstyr mangle. Dette utbedres fortløpende.

DSC06450-HDR

På grunn av covid-19 har vi redusert antall plasser i alle våre lokaler i henhold til retningslinjene. Det røde antallet er maksimum personer i hvert rom uansett om de er stående eller sittende. 

 
 
 
 

Medierom

Åpner i løpet av høsten 2020.

Kontakt oss

MIKKEL

BRANDSNES

Leder

JENNI
SKAARA

Arrangementansvarlig

FREDRIK
MOGER

Kommunikasjonsansvarlig

FERDINAND

STEEN-JOHNSEN

Utviklingsansvarlig

FRAM NTNU est. 2016