top of page

Våre lokaler

FRAM sine lokaler kan bookes til alt fra møter og workshops, til releasefester, foredrag og middager. Fellesnevneren til alle eventene som blir arrangert på huset er at de fordrer innovasjon og nyskapning. Lokalene er nå tilgjengelig for booking som før covid-19. Medlemsorganisasjoner booker via tilgang i vår Google Calendar. Eksterne henvendelser sendes til leder@framntnu.no.

Mangler du korttilgang til lokalene? Trykk her.

Scenerom

Scenerommet har en kapasitet på 120 stående, og 70 sittende, samt stoler til disse. Rommet inneholder også  mindre bord, scene, talerstol, PA-anlegg, profesjonell lyssetting og projektor.  I scenerommet arrangeres det workshops, foredrag, pitchekvelder, releasefester, og mye mer, men til dagligdags er både fellesrommet og scenerommet et åpent arbeidslokale.

Spesifiser gjerne i bookingen om du ønsker å booke scenerommet, fellesrommet eller begge deler.

DSC06432-HDR

Store møterom

16

Det store møterommet på FRAM er det mest bookede rommet. Det egner seg godt til større møter, men kan også fungere som undervisningsrom i små grupper.

 

Rommet har en kapasitet på opptil 16 personer og besitter  prosjektor, lydanlegg,  stoler og bord til bruk. PS: Etter flytting kan noe teknisk utstyr mangle. Dette utbedres fortløpende.

Lille møterom

7

Det lille møterommet ligger i hjørnet på FRAM og har kapasitet på 7 personer. Rommet har en stor flatskjerm med tilhørende lydanlegg.

 

PS: Etter flytting kan noe teknisk utstyr mangle. Dette utbedres fortløpende.

DSC06453-HDR
DSC06450-HDR
Fellesrom/Scenrom
Store møterom
Lille møterom
Minen

Gruva

200

Ta kontakt med Charlotte Sørensen for å booke til fremtidige arrangementer:

charlotte.sorensen@ntnu.no

Medierom

Medierom og 3D-printerverksted

Åpner i løpet av våren 2021.

bottom of page