Våre lokaler

FRAM sine lokaler kan bookes til alt fra møter og workshops, til releasefester, foredrag og middager. Fellesnevneren til alle eventene som blir arrangert på huset er at de fordrer innovasjon og nyskapning. Semesteret høsten 2020 vil bære preg av både flytting og korona, men lokalene er tilgjengelig for booking som tidligere.

Mangler du korttilgang til lokalene? Trykk her.

På grunn av covid-19 har vi redusert antall plasser i alle våre lokaler i henhold til retningslinjene. Det røde antallet er maksimum personer i hvert rom uansett om de er stående eller sittende. Du må alltid booke et rom for å besøke Fram frem til smittesituasjonen endrer seg.

Scenerom

Scenerommet har en kapasitet på 120 stående, og 70 sittende, samt stoler til disse. Rommet inneholder også  mindre bord, scene, talerstol, PA-anlegg, profesjonell lyssetting og projektor.  I scenerommet arrangeres det workshops, foredrag, pitchekvelder, releasefester, og mye mer, men til dagligdags er både fellesrommet og scenerommet et åpent arbeidslokale.

Spesifiser gjerne i bookingen om du ønsker å booke scenerommet, fellesrommet eller begge deler.

DSC06432-HDR

Store møterom

8 (16)

Det store møterommet på FRAM er det mest bookede rommet. Det egner seg godt til større møter, men kan også fungere som undervisningsrom i små grupper.

 

Rommet har en kapasitet på opptil 16 personer og besitter  prosjektor, lydanlegg,  stoler og bord til bruk. PS: Etter flytting kan noe teknisk utstyr mangle. Dette utbedres fortløpende.

DSC06453-HDR

Lille møterom

4 (7)

Det lille møterommet ligger i hjørnet på FRAM og har kapasitet på 7 personer. Rommet har en stor flatskjerm med tilhørende lydanlegg.

 

PS: Etter flytting kan noe teknisk utstyr mangle. Dette utbedres fortløpende.

DSC06450-HDR
 
 
 
 

Medierom

Åpner i løpet av våren 2021.

 

Minen

200

Planlagt ferdig i april 2021.

Ta kontakt med Erik for å booke til fremtidige arrangementer:

Erik.klevar@ntnu.no