©2019 by FRAM. Proudly created with Wix.com

VÅRE LOKALER

FRAM sine lokaler kan bookes til alt fra møter og workshops, til releasefester, foredrag og middager. Fellesnevneren til alle eventene som blir arrangert på huset er at de fordrer innovasjon og nyskapning. 

Fellesrommet

Fellesrommet er hjertet av FRAM sine lokaler. Lokalene er luftige, lyse og åpne, med mål om å skape en kreativ atmosfære. Hyllene og kjøkkenet er designet av arkitektstudenter ved NTNU og resten av lokalet er innredet av studentene som holder til på huset. Rommet har en kapasitet på120 stående, og 70 sittende, samt stoler til disse. Rommet inneholder også et langbord, mindre bord, scene, talerstol, PA-anlegg, profesjonell lyssetting og projektor.  I fellesrommet arrangeres det workshops, foredrag, pitchekvelder, releasefester, middager, og mye mer, men til dagligdags er fellesrommet et åpent arbeidslokale.

Store møterom

Det store møterommet på FRAM er det mest bookede rommet. Det blir blant annet brukt til forelesninger, workshops, kurs og selvfølgelig masse møter. Rommet har en kapasitet på opptil 40 personer og besitter whiteboard, prosjektor, lydanlegg, låsbare skap, og stoler og bord til bruk.

Lille møterom

Det lille møterommet ligger i hjørnet på FRAM og har kapasitet på 7 personer. Rommet har en stor flatskjerm med tilhørende lydanlegg.

Medierommet

Medierommet er et grafisk verksted der man kan leke seg med foto, video, lyd, lys og grafisk arbeid. Rommet har en lydisolert boks for lydopptak, white- og greenscreen, mikrofoner til å spille inn podcast, kamera og lysutstyr, samt annet teknisk utstyr for å produsere grafisk materiell. Så har du en startup som trenger bilder av et nytt produktet, eller er medlem i en organisasjon som trenger nye profilbilder, så er det bare å booke medierommet på fram!